Hopp til hovedinnhold
TilbakeTilbake
SiS

Akutte/livstruende situasjoner

Alltid ring nødetatene! For akutte livstruende situasjoner: www.uis.no/krise (varslingsrutine og nød-prosedyrer).

GjeBeskjed

Vi i styret ønsker å vite om uønskede hendelser, feil og mangler. Fadderstyret er avhengig av å få vite hva som skjer, slik at forholdet blir fulgt opp og sikkerheten forbedres.

Fadder og fadderleder

Fadderne er dine nærmeste ledere, og de skal være der for deg hvis noe skjer og være tilgjengelige for deg under festivalen. Dersom det er noe du ikke føler deg komfortabel med å snakke med fadderen din om, kan du ta kontakt med din fadderleder.

Direkte kontakt med fadderstyret

Vi i fadderstyret ønsker alltid å bli varslet om noe skjer. Bruk GjeBeskjed eller ring SafetyPhone når som helst på 51 73 10 03 for hjelp/støtte.

Faddervakter

Faddervaktene er en form for egen natteravn under fadderfestivalen, som bidrar med at du skal ha det trygt. De kan for eksempel hjelpe til med å finne veien hjem og hjelpe med mindre skader. Hvis du behøver hjelp med noe av dette, kan du ringe 47693736. De tilbyr også vann og mat i sentrum og er generelt synlige under festivalen i oransje vester. Ikke vær redd for å slå av en prat når du ser dem!

Nedenfor har vi også lagt til litt informasjon som kan være grei å kjenne til - men du vil alltid kunne få hjelp av fadder/fadderleder/fadderstyret.

Sikre siden

Her er en helt egen side utviklet for blant annet studenter som du kan bruke om noe skjer:

https://www.sikresiden.no/fadder. Eksempler er førstehjelp, brannssituasjoner og vold og trusler.

Nødnumre/viktige numre

110 - brann
112 - politi
113 - ambulanse
51 73 10 03 - SafetyPhone til Fadder:
116 117 - Legevakt
02800 - Politiet (ikke nødsituasjon)
902 40 200 - Overgrepsmottaket