Hopp til hovedinnhold

Sammen med Folken arrangerer SiS sportssenter tidenes treningsøkt mitt i Stavanger by, på selveste Folken. Labi Ramaj er DJ og spiller fete beats, mens vi får oss en skikkelig svettefest. Det blir nattklubbstemning på "dansegulvet" og en minneverdig treningsøkt, samt masse freebies! Mer sosialt kan det heller ikke bli, da dette er en økt der man samarbeider to og to. Kom alene og bli satt sammen med en medstudent for å bli kjent med en ny, eller ta med deg en partner. "Pump it up" med et arrangement fullt av energi!

Arrangementet finner sted på Folken, i hjertet av Stavanger by. Arrangementet er gratis, og åpent for alle. Påmelding kreves, og du melder deg på nedenfor. I påmeldingen får du spørsmål om du har betalt semesteravgift, og du må da velge en utdanningsinstitusjon. Trykk "ja" og velg en institusjon selv om du ikke er student, da dette er et arrangement som er åpent for alle :) Vel møtt! <3

PÅ DETTE EVENTET ER DET IKKE PÅMELDING. Her er det bare møte opp. Hvis det er fullt, ta dere en tur innom et annet arrangement ;)


  • SiS sportssenter
  • Folken