Hopp til hovedinnhold
TilbakeTilbake
TilbakeTilbake

Gruppetilbud

Kjenner du deg alene med dine erfaringer? Ønsker du å utfordre deg selv i et trygt fellesskap? Da kan SiS helse sine gruppetilbud være noe for deg!

Kjenner du deg alene med dine erfaringer? Ønsker du å utfordre deg selv i et trygt fellesskap? Da kan SiS helse sine gruppetilbud være noe for deg!

I tillegg til individualtilbudene, tilbyr vi gruppetilbud som kan hjelpe deg i å få en bedre studenthverdag. Innenfor gruppetilbudene finner du samtalegrupper og psykoedukative grupper som tar for seg bestemte temaer.

«Først syntes jeg det virket skummelt å åpne meg opp foran mange folk som lyttet på meg. Etterhvert som den ene personen begynte å snakke om følelsene sine, bygget det opp en tillit og plutselig snakket alle om det»

BI Student 22 år

Umiddelbart virker det kanskje litt vanskelig og skumlere å snakke om følelser og utfordringer sammen med andre du ikke kjenner, men det kan også være til stor hjelp å få satt ord på følelser sammen med mennesker som er litt i samme båt. Noen ganger kan det også hjelpe å lytte til lignende historier.

Vår oppgave sammen med deg og de andre, er å skape trygge og tydelige rammer hvor man kan snakke om 'alt'.

Dersom dette er noe du som virker interessant for deg, kan du bestille en drop-in samtale her, for å høre mer om tilbudet og få hjelp til å finne ut om det passer for deg.

Kontakt Helse

51 83 33 00
samtaletilbud@minsis.no
Rennebergstien 30, 4021 Stavanger

Åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:00

Tirsdag: 08:00 - 15:00

Onsdag: 08:00 - 15:00

Torsdag: 08:00 - 15:00

Fredag: 08:00 - 15:00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Last ned SiS-appen