Hopp til hovedinnhold
SiS

SiS søker innholdsprodusent til markeds- og kommunikasjonsavdelingen

📣💜 Vil du bidra til å styrke studentbyen Stavanger og jobbe for studentens beste? SiS tilbyr nemlig møteplasser, kaféer, boliger, helsetjenester, barnehage og trening til de nærmere 13 000 studentene i regionen. Dette må studentene få vite – aller helst første skoledag! Derfor søker vi en innholdsprodusent som kan bli en del av markeds- og kommunikasjonsavdelingenvår.

Vi er på jakt etter deg som liker å planlegge og produsere innhold til digitale kanaler, enten det er i form av tekst, video eller bilder. Du trives godt i det «kreative hjørnet» og liker å arbeide med både kommunikasjon og markedsføring. Du bryr deg om studentbyen Stavanger, og ikke minst – og aller viktigst – studentene i den.

Hva skal du jobbe med da? Sånn egentlig?

🎬 Produsere innhold til våre kanaler (bilde, video, tekst)

🎈 Planlegge og gjennomføre markedsaktiviteter

👋🏽 Samarbeide med tilslutningsskolene våre (BI, UiS, ViD, Kunstskolen, HIL, Noroff)og andre private- og offentlige aktører i ulike prosjekter

👀 Analyseretall og innsikt fra markedsaktiviteter

💜 Holde deg oppdatert om hovedmålgruppen vår: Studentene

Hvem er du, da?

🎓 Du har relevant høyere utdanning

✍🏼 Du skriver godt, på norsk og engelsk

💻 Du har erfaring med designverktøy som Adobe eller Figma

🚀 Du er nysgjerrig og liker å teste ut nye idéer

💸 Du er opptatt av resultater og mål

😄 Du er ikke redd for å snakke med ukjente folk

⏰ Du liker at hver arbeidsdag er ulik

Hva kan vi tilby deg, da?

Et sterkt faglig miljø i en markeds- og kommunikasjonsavdeling med fire faste ansatte (inkludert deg). I tillegg har vi alltid 2-3 studenter inne på deltid, noe som gjør det lett å brainstorme med målgruppen. Utenom vår avdeling, er SiS er et selskap med cirka 90 faste ansatte, somleverer alt fra kaffe til kondomer. Du får med andre ord en variert arbeidshverdag. Vi trives godt med samarbeid, og er opptatt av faglig utvikling. Derfor er vi også ute etter en person med kompetanse vi ikke allerede har.

📩 Klar for utfordringen? Søk nå!

Her er det lov å være kreativ. Vi må ha med en CV, men søknadsbrevet kan du sende som tekst, video eller en illustrasjon om du vil, opp til deg. Denne sender du til kristina.renberg@minsis.no.