Hopp til hovedinnhold

Body & Mind

Velkommen til Body & Mind avdeling på SiS sportssenter! Vi tilbyr gruppetimer timer innenfor et bredt spekter av trening og meditasjonstyper som Yoga, Barre og Streching. Du kan lese om de forskjellige typene nedenfor.

Velkommen til Body & Mind gruppetimer!

De fleste Body&Mind-timene holder til i sal 2, nede ved klatreveggen. Vi tilbyr et bredt spekter av gruppetimer innenfor Body&Mind.

Trivselsregler

 • Tid

  Møt opp presis til timen, og vær stille dersom du må forlate timen før den er ferdig.

 • Sko

  Sal 2 er skofri sone. Vi bruker ikke sko på timene våre. Det er plass til skoene dine på hylla utenfor salen.

 • Mobiltelefon

  Legg telefonen igjen i garderoben eller sett den på lydløs eller i flymodus.

 • Vannflaske

  Vi prøver å unngå å drikke vann under en yogaøkt. Å drikke setter i gang fordøyelsessystemet, og det prøver vi å unngå på timene.

 • Matter

  Du må gjerne låne matte hos oss. Husk å tørke av den etterpå så den er klar til nestemann. Unngå å tråkke på andre sine matter

Streching

Fokus på bevegelighet – som gir bedre resultater innen all annen trening og aktivitet. Timen består av enkle og effektive tøyeøvelser. Fokus på god pust vil hjelpe deg til å få musklene til å slappe av. Stretching bidrar til at du henter deg raskere inn igjen etter annen intensiv trening, og er med på å redusere faren for skader. Det anbefales å varme opp i minst 10 minutter før timen.

SiS Barre

SiS Barre er en morsom energisk gruppetime som blander teknikker fra både dans, pilates og yoga. Denne kombinasjonen gir en sterk og funksjonell kropp, og flott kroppsholdning. SiS Barre utfordrer både styrke, fleksibilitet og utholdenhet. Fusjonen mellom dans, pilates og yoga, er den perfekte kombinasjonen for å få en god kroppsholdning, og bygge opp en sterk og fleksibel kropp.

Yoga

I yoga er både fysisk og mental helse et mål. I begynnelsen er man ofte mest opptatt av det fysiske aspektet; styrke, økt bevegelighet og smidighet. Etter hvert får mange også økt interesse for det filosofiske aspektet ved yoga.

På SiS sportssenter har vi fokus på kvalitet, både når det gjelder utstyr og instruktører. Alle våre yogalærere er utdannet innenfor ulike yoga retninger, og vi tilbyr et bredt spekter av yogatimer; fra nybegynnere til de mer erfarne:

En perfekt måte å starte dagen på! En rolig vinyasa-time hvor vi bruker solhilsen og ulike yogastillinger til å myke opp ryggen, strekke på kroppen og bli klare for dagen.