Hopp til hovedinnhold

Spinning

Spinning er stasjonær innendørssykling som har til hensikt å gi treningseffekt til alle – uansett form. Spinning er skånsomt for leddene – og skaderisikoen er dermed lav. Du bestemmer selv både intensiteten og motstanden på hjulet.

Hva kan du forvente deg?
Spinning- timene har en enkel koreografi som blir ledet av en instruktør som motiverer deg. Alle instruktørene kjører sine egne programmer med fengende musikk og ulike løypeprofiler. Instruktøren gir deg beskjeder underveis i løpet av timen om hvor fort du skal sykle, om du skal stå eller sitte og om motstanden skal være tung eller lett.

I løpet av én time, legges det opp til ulike intensitetssoner – som oppvarming, rolig langkjøring, intervall og hurtig tempo. Dette vil hjelpe deg til å forbedre utholdenheten din.

Spinning er en av de mest populære gruppetreningstimene på SiS sportssenter. Vi tilbyr følgende:

SiS Hos oss er vi opptatt av å følge med på de siste treningstrendene, og du vil derfor finne utstyr som ikke er så vanlig andre steder. Vi har blant annet to trappemaskiner – såkalte powermill climbers– som er midt i blinken for deg som liker hard intervalltrening