Hopp til hovedinnhold

Treningsveiledning

Hvorfor velge treningsveiledning?
Treningsveiledning passer like godt for den som har trent en stund som for den som ønsker å komme i gang igjen etter en pause, eller den som aldri tidligere har trent regelmessig. Treningsveiledning er enkelt å booke og du får en god innføring i de ulike treningsapparatene. En treningsveiledningstime er et billigere alternativ til deg som ikke ønsker like tett oppfølging og dyp faglig veiledning som du får med en personlig trener. Treningsveiledning er forbeholdt en person, og et ypperlig alternativ til deg som kun ønsker en generell innføring i hvordan våre apparater virker, og som ønsker et tilpasset treningsprogram for å komme i gang.

Makspuls-test
Det er mulig å gjennomføre en makspulstest i løpet av en veiledningsøkt. Konkretiser dette når du eventuelt bestiller treningsveiledning. Utstyr stiller du med selv.

Dersom du ønsker en tettere og mer individuelt tilpasset oppfølgning, anbefaler vi at du benytter personlig trener.

Personlig trener
SiS sportssenter samarbeider med PT Gruppen for personlig trener. Alle henvendelser og informasjon om PT-pakker, priser ol. kan du finne på PT Gruppen.

Pris og booking

En instruksjonstime varer inntil 45 min og koster kr. 150,- og betales ved ankomst i resepsjonen. Treningsveiledning bookes via e-post.

Personlig trener

PT tilbudet er levert av PT Gruppen. De tilbyr en rekke pakker og løsninger. Bestill gratis konsultasjon i dag