Hopp til hovedinnhold
TilbakeTilbake
TilbakeTilbake

Samtalebehandling med psykolog/terapeut

Her kan du bestille korttids samtalebehandling hos våre terapeuter.

Her kan du bestille korttids samtalebehandling hos våre terapeuter.

Bestill samtalebehandling med terapeut

Du må først fylle ut en kartlegging. Du vil bli kontaktet av våre behandlere for å avtale den første samtalen. NB: pr mai er ventetiden ca 6-8 uker.

Som et alternativ til vårt eget tilbud, kan AAT (Ambulant akutteam) i tillegg til til sin akutte beredskap også tilby en kort periode med støttesamtaler til studenter. De har også mulighet til å henvise videre til spesialisthelsetjenesten. Det trenges ingen henvisning og studenter kan selv ta kontakt på telefon 91 65 10 05 for å avtale samtale. En evt egenandel hos AAT vil bli refundert av oss hvis du sender inn kvittering på dette skjemaet.

Vi anbefaler at du sjekker ut alternative tilbud på vår nettside.

SiS tilbyr behandling av lettere psykiske lidelser. Vi kan hjelpe deg med å takle studierelaterte og mellommenneskelige utfordringer, og ulike livskriser. Behandlingen er av begrenset varighet. Målet med behandlingen er å gi deg et godt grunnlag, sånn at du kan bli mer robust og bedre takle utfordringer du møter.

Samtalebehandling er et samarbeid mellom student og terapeut. Vi forventer at du møter til avtalt tid, og at du er innstilt på å jobbe med dine problemer også utenom timene. Vi ønsker at du også deltar på et av våre kurs eller gruppetilbud som supplement eller erstatning for individuelle samtaler.

Når du tar kontakt med oss i SiS helse, samtykker du samtidig til at vi kan sende deg informasjon om timeavtaler på SMS og e-post.

Hvis din tilstand forverres mens du venter på timeinnkalling, anbefaler vi at du tar kontakt med fastlege, Ambulant akutteam eller psykiatrisk sykepleier ved legevakten.

Kontakt Helse

51 83 33 00
samtaletilbud@minsis.no
Rennebergstien 30, 4021 Stavanger

Åpningstider

Mandag: 08:00 - 15:00

Tirsdag: 08:00 - 15:00

Onsdag: 08:00 - 15:00

Torsdag: 08:00 - 15:00

Fredag: 08:00 - 15:00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Last ned SiS-appen