Hopp til hovedinnhold

Samtalebehandling med terapeut

NB: Vi har nå stengt inntaket til samtalebehandling med terapeut hos oss. Vi åpner dette igjen 1. august. Du har mulighet å bestille enkeltsamtale hos oss frem til semesterslutt.

Dersom du har behov for flere samtaler med behandler, kan du benytte vårt tilbud med videosamtale med psykolog - eller kontakte AAT. AAT kan i tillegg til til sin akutte beredskap også tilby en kort periode med støttesamtaler til studenter. De har også mulighet til å henvise videre til spesialisthelsetjenesten. Det trenges ingen henvisning og studenter kan selv ta kontakt på telefon for å avtale samtale. En evt egenandel vil bli refundert av oss.

Vi anbefaler at du sjekker ut alternative tilbud på vår nettside.

Vi tilbyr behandling av lettere psykiske lidelser. Vi kan hjelpe deg med å takle studierelaterte og mellommenneskelige utfordringer, og ulike livskriser. Behandlingen er av begrenset varighet. Målet med behandlingen er å gi deg et godt grunnlag, sånn at du kan bli mer robust og bedre takle utfordringer du møter.

Samtalebehandling er et samarbeid mellom student og terapeut. Vi forventer at du møter til avtalt tid, og at du er innstilt på å jobbe med problemene også utenom timene.

Når du tar kontakt med oss i SiS helse, samtykker du samtidig til at vi kan sende deg informasjon om timeavtaler på SMS og e-post.

Hvis din tilstand forverres mens du venter på timeinnkalling, anbefaler vi at du tar kontakt med fastlege, akutt ambulant team eller psykiatrisk sykepleier ved legevakten.


Bestill samtalebehandling med terapeut

Link til videosamtale og AAT sitt tilbud