Hopp til hovedinnhold

Samtalebehandling med terapeut

Vi tilbyr behandling av lettere psykiske lidelser. Vi kan hjelpe deg med å takle studierelaterte og mellommenneskelige utfordringer, og ulike livskriser. Behandlingen er av begrenset varighet. Målet med behandlingen er å gi deg et godt grunnlag, sånn at du kan bli mer robust og bedre takle utfordringer du møter.

Samtalebehandling er et samarbeid mellom student og terapeut. Vi forventer at du møter til avtalt tid, og at du er innstilt på å jobbe med problemene også utenom timene.

Hvis du ønsker å bruke behandlingstilbudet må du først fylle ut et kartleggingsskjema. Bruk Bank-ID for å logge inn. Når du er ferdig med kartleggingen, vil vi sende deg en bekreftelse på at vi har mottatt din henvendelse.

Når du tar kontakt med oss i SiS helse, samtykker du samtidig til at vi kan sende deg informasjon om timeavtaler på SMS og e-post.

For deg som skal komme til samtale, ber vi deg sette deg inn i dette:
Våre smitteverntiltak

Hvis din tilstand forverres mens du venter på timeinnkalling, anbefaler vi at du tar kontakt med fastlege, akutt ambulant team eller psykiatrisk sykepleier ved legevakten.


Bestill samtalebehandling med terapeut

Link til Norse kartleggingsskjema