Hopp til hovedinnhold

Varsling i SiS

Send et varselSend et anonymt varsel

Varsle om uønsket hendelse

Kjenner du til at ansatte i SiS har opptrådt på en kritikkverdig eller upassende måte overfor studenter, ansatte eller andre, vil vi gjerne at du sier ifra.

Et forhold er kritikkverdig hvis det er i strid med lover, regelverk, interne rutiner eller etiske normer.

Vi garanterer at det er trygt for deg å varsle, og at saken vil bli fulgt opp.

Hvis du ønsker, kan du varsle anonymt. Vær oppmerksom på at anonymitet begrenser muligheten vår til å gjøre noe med de kritikkverdige forholdene. Et godt alternativ til anonymitet er at du ber om at navnet ditt blir holdt konfidensielt.

Husk at utdanningsinstitusjonene (Universitetet i Stavanger, VID Stavanger, BI Stavanger, Kunstskolen i Stavanger, Noroff Stavanger) har egne rutiner for varsling. Varsling i SiS gjelder kun for våre avdelinger, som er:

Håndtering av varsel

Varselet mottas av administrerende direktør. Direktøren vil involvere avdelingslederen for avdelingen varselet gjelder.

Gjelder varselet en avdelingsleder, vil vedkommende ikke ta del i saken. Varselet blir da behandlet av administrerende direktør.

Varsel som gjelder administrerende direktør

Hvis varselet ditt gjelder administrerende direktør, ber vi deg sende varselet i papirform til styreleder i SiS. Klikk her for utskriftsvennlig versjon av varslingskjema (PDF). Varslingskjema på papir finnes også i SiS bolig-resepsjonen i Kitty Kiellands hus og i resepsjonen på SiS sportssenter.

Her finner du oversikt over styret i SiS, og e-postadressen til den som til enhver tid er styreleder. Klikk på knappen under «Avdelingsledere og kontaktpersoner». Du kan velge å enten sende bilde av papirskjemaet på mail, eller be om en postadresse. Merk at e-post vanligvis ikke sendes over en kryptert server.

Hvis du ikke har sendt varsel anonymt, vil du få tilbakemelding innen to uker.

Kontakt oss

51 83 33 00
sis@minsis.no
Rennebergstien 30, 4021 Stavanger

Åpningstider

Opening hours June and July
Monday–Friday: 09–15

Last ned SiS-appen