Hopp til hovedinnhold
TilbakeTilbake
TilbakeTilbake

Årets samarbeidspartnere

Årets samarbeidspartnere

Sponsorer

Vi er veldig stolte av årets sponsorer/økonomiske bidragsytere, og utrolig takknemlige for alt vi kan tilby de nye studentene takket være dem! Bli bedre kjent med dem her :)

Aktivitetstilbydere / Medarrangører

Aktivitetstilbyderne i Stavanger og omegn bidrar til at alle nye studenter virkelig får sett aktivitetstilbudene fra sin beste side. Gå inn og se alle de forskjellige stedene du kan benytte deg av etter fadderuken også!

Utelivsbransjen

Utelivsbransjen i Stavanger er helt unik og vi mener at det er den mest studentrettede i landet :) Ta en titt på våre herlige samarbeidspartnere fra byens uteliv!

Merch og festivalbilletter

D2 Merch er en lokalt basert leverandør som satser stort på bærekraft. I år trykker de 5000 festival-T-skjorter for oss. Sammen har vi sørget for at alle de nye studentene får "second hand"-T-skjorter eller T-skjorter som ellers ville vært kastet :) De trykker i høyeste kvalitet!

Leverandør av fadderlandsby

Eventi sier aldri nei til studentinitiativer og har levert fadderlandsbyen til Fadder UiS i mange år. Sammen med Eventi sørger vi for at Fadderfestivalen i Stavanger skiller seg fra fadderukene i resten av landet! Eventer er i de beste hender med Eventi :)

Fremkomstmiddel

Kolumbus tilbyr generelt den billigste studentbilletten i Norge og sponser gratis ukeskort til alle deltakere av festivalen i uke 33. Slik kan vi være trygge på at alle kommer seg hjem og at alle får en smakebit av det gode kollkektivtilbudet i byen :)