Hopp til hovedinnhold
TilbakeTilbake
TilbakeTilbake

Hvem er fadderfestivalen for?

For alle nye studenter
Fadderfestivalen i Stavanger nærmer seg, og vi teller ned nanosekundene! Fadderfestivalen i Stavanger er en helt egen uke for alle som begynner på et nytt studie, for at du skal kunne bli kjent med dine medstudenter og få oppleve en smakebit av det gode studentmiljøet i Stavanger. Uken er altså både for deg som er en splitter ny student og du som begynner på et masterstudie, bytter universitet/høgskole til UiS eller bytter studieprogram, og uansett hva slags type interesser du har, alder, bakgrunn, familiesituasjon, om du drikker alkohol eller ikke osv. Her er det noe for alle! Det blir utrolig mange forskjellige arrangementer – alt fra bowling og fjellturer, til store konserter, surfekurs, temafester og volleyballturneringer. Ta en titt i årets program og gled deg til alt du kan få oppleve!

Din egen faddergruppe
Som ny student blir du under fadderfestivalen en del av en gruppe med andre nye studenter som du skal studere med videre, og får også en «fadder», en nåværende student, som skal ta vare på deg hele uken. De er eksperter på universitetet/høgskolen, Stavanger, ditt studieprogram og livet som student!

For alle byens studenter
I år er Fadderfestivalen i Stavanger for alle studenter i hele byen! UiS har invitert alle inn, og uansett om du studerer på UiS, VID, BI, Noroff eller KiS er du hjertelig velkommen. Vi gleder oss til å samle byens studenter :)