Hopp til hovedinnhold

ARY er tilbake for alvor!

Etter flere singler i 2020, slipper hun nå debutalbumet «For Evig» – og feirer med å invitere publikum til noen helt spesielle konsertopplevelser.

Tre kvelder, et helt ferskt sceneshow og med et splitter nytt album i bagasjen – dette blir kvelder fansen ikke kommer til å glemme.

Publikum ble først kjent med ARY i 2015, da hun med et brak traff norske musikkhjerter med elektroniske popbeats og hennes tydelige signatur – den spektakulære stemmen. 

På kort tid fikk hun millioner av lyttere over hele verden, og ble trukket frem som et av Norges store pophåp. Hun spilte over 200 konserter i Norge og Europa, og gjestet festivaler som Glastonbury, Pitchfork og Øyafestivalen. Så trakk hun seg tilbake; i over tre år fikk ingen høre ny musikk fra ARY.

Da ARY trakk seg tilbake fra konserter og rampelys, var det for å eksperimentere, og for å utvikle et lydbilde som var helt hennes eget. 

10. februar er hun klar for å slippe sin mest helstøpte utgivelse til nå, debutalbumet "For Evig", som hun tar med til publikum 4. mars på Folken.

For spørsmål om dette eventet, kontakt Folken på folken@folken.no eller telefon.

Kjøp billetter herKjøp billetter her