Hopp til hovedinnhold
SiS

Sitter du med klær som ikke lenger passer? Kanskje du, som mange andre, på nytt satte som mål å ta sommerkjolen i bruk igjen - den som år etter år blir bortprioritert? Plutselig var sommeren over, og kjolen endte på nytt opp som et «neste-sommers-mål»? Vel - kanskje det rett og slett er på tide med et eierskifte likevel! På denne måten kan andre få glede av noe du en gang hadde glede av.

Vi kan ENDELIG invitere til fysisk åpning av vårt nyeste byttekonsept «Glødetråden» - som er en del av «Lyspæren» ved UiS. Spire Stavangers plan for Glødetråden til høsten er å arrangere månedlige bytte-aften med ulike tema for hver aften.

Første bytte-aften blir torsdag 26. august hvor vi inviterer til bytting av klær for alle og enhver.

Denne kvelden ønsker vi å rette fokuset mot Pride siden det er «Stavanger-på-skeivå» i Stavanger. Spire er en inkluderende organisasjon med et stort fokus på å jobbe fram en mer rettferdig, mangfoldig og bærekraftig verden. Å sette lys på Pride-bevegelsen er en del av det. Det vil i forkant av arrangementet bli delt noen smakebiter i eventet av hva kvelden kommer til å by på, men fullt «smaksutbytte» fås kun ved fysisk oppmøte.

Dette er et alkoholfritt og barnevennlig arrangement, og åpent for alle aldre. Vel møtt.

Praktisk:

5 plagg per person i bytte mot 5 nye plagg.


Retningslinjer for hva som IKKE tas imot:

1. Brukt undertøy (som truser/boxere).

2. Klær i dårlig stand/med mangler.

3. Betydelig brukte sko.

4. Badetøy.

5. Ascessorices

Ellers er det bare å ta med akkurat det du ønsker! Velkommen til bytte-aften sammen med Spire Stavanger på Lyspæren! Eventuelt overskudd leveres til veldedig formål.