Hopp til hovedinnhold

Konsert på Kinokino // Sandnes

De Legendariske Sirenene TiAre og EleVina Returnerer med Nytt Album og Forestilling!

Etter et århundre med stillhet, er de legendariske sirenene tilbake med et nytt album og show som allerede har trollbundet publikum verden rundt.

TiAre og EleVina, søstre som en gang brukte stemmene sine til å lokke sjømenn til sin død, ble med i et omreisende sirkus av utstøtte i 1823. De ble raskt showets stjerner og forførte publikum med deres magiske melodier.

I 1923 var sirkuset tvunget til å stenge, og sirenene forsvant sporløst. Men etter et århundre med å finpusse håndverket sitt, er TiAre og EleVina tilbake, sterkere enn noen gang. Deres nye album tar opp temaer som kjærlighet, sorg, glede og fortvilelse, alle levert med den uimotståelige sjarmen til deres hypnotiske stemmer.

Sirkuset er atter en gang åpent, og publikum må advares om at sirenens sang er farlig. Men grepet musikken deres fester er for sterkt til å motstå, og tilskuerne er fornøyde med å bli lurt inn i teltet for å vitne magien til TiAre og Elevina.

Sirenenes nye forestilling er et testament til deres vedvarende arv og en påminnelse om at musikken deres aldri vil glemmes. TiAre og EleVina har gjenvunnet plassen sin som de største sirenene noensinne, og deres nye album og forestilling skal man ikke gå glipp av.