Hopp til hovedinnhold
SiS

Deilig er jorden - Stavanger, 4. desember 17:00.

Dørene åpner 16:30.

På let etter den deilige julestemningen har Kammerkoret Bocca og Stavanger Studentsangforening funnet sammen. Konserten er et samarbeidsprosjekt i kjølvannet av NM for kor 2021, der korene deltok i samme klasse og kjempet om førsteplassen. På konserten får du høre de to toppkorene både hver for seg og sammen.

Det arrangeres to konserter - en i Vår Frelsers kirke i Haugesund den 3. desember kl.18:00 og en i St. Johannes kirke i Stavanger den 4. desember kl.17:00.

Velkommen til en deilig julekonsert med masse flott korsang!

Billetter til konserten i Haugesund finnes her.

Om Kammerkoret Bocca:

Kammerkoret Bocca ble startet av dirigent Ive Buch Romme for å gi dyktige, unge korsangere på Haugalandet større musikalske utfordringer. Koret består 25 sangere i alderen 20 - 50 år. Siden oppstarten i 2010 har koret gitt publikum på Haugalandet en rekke flotte konserter, både alene og i samarbeid med profesjonelle musikere. Kammerkoret Bocca har deltatt med suksess i korkonkurranser både internasjonalt og nasjonalt. I oktober 2021 deltok de i NM for kor i Trondheim og kom hjem med to sølv og en finaleplass.

Om Stavanger Studentsangforening:

Stavanger Studentsangforening (SSS) er Universitetet i Stavanger (UiS) sitt offisielle representasjonskor, stiftet i 1993. Koret har årlige julekonserter og vårkonserter, og drar på festivaler og konkurranser i inn- og utland. I oktober 2021 deltok SSS i NM for kor, og vant klassen “Blandakor klasse A”. I tillegg har koret et velutviklet stamrepertoar til alle mulige oppdrag: konferanser, julebord, utdrikningslag, åpning av festivaler m.m.

Grafisk design: Denn Mark Ligot