Hopp til hovedinnhold


Kjære studenter,

Visste du at som student ved UiS har du muligheten til å velge blant et bredt utvalg av kurs tilbudt av ECIU-nettverket av universiteter? Hvis du er interessert i å oppdage hva ECIU og deres tilbud står for, inviterer UiS i samarbeid med StOr deg hjertelig velkommen til å bli med på gratis pizzamiddag og engasjerende samtale på Tappetårnet den 21. mai kl. 17:00.

Under dette arrangementet vil vi introdusere deg for begrepene mikromoduler, utfordringsbasert læring og kortsiktig mobilitet, og hvordan dette kan supplere din konvensjonelle utdanning ved å styrke dine kunnskaper og ferdigheter. Presentasjonen vil ikke overstige 20 minutter, slik at det forblir en mest uformell sammenkomst. I tillegg vil det bli servert snacks, og vi vil ha en morsom quiz med en liten premie!

Studenter som allerede kjenner til ECIU vil dele sine erfaringer med mikromoduler og utfordringsbasert læring. Denne pizzakvelden gir en fantastisk mulighet til å knytte kontakt med medstudenter interessert i innovativ utdanning, utveksle erfaringer, og for de som ikke er kjent med ECIUs tilbud å stille eventuelle spørsmål de måtte ha.

Vi ser frem til å se deg der!