Hopp til hovedinnhold

Dører 20:00
Konsertstart 21:00

EINHERJER

Einherjer har siden starten i 1993 koblet sammen vikinger og metal. Mørk og mystisk musikk med sterke bånd mot bandets norske hedenske røtter. For mange kjent for sin umiskjennelige stil og det sterke og sjangerbefestende fokuset på vår norrøne historie; Norrøn Heavy Metal! Med over 25 år på slagmarken er Einherjer et pålitelig band i den Norske metal-scenen, og var tidlig med å bane vei for den delen av metalscenen som i dag sorterer under Pagan/Viking metal. Einherjer er aktuelle med skiva «North Star» ute på Napalm Records.

VORBID

Vorbid er fra Arendal og spiller en progressiv og kompromissløs variant av thrash, med inspirasjon fra band som Rush, Vektor og King Crimson, samt klassisk thrash som Destruction, Megadeth og Kreator.
På mesterlig og uredd vis, klarer bandet å flette to av de mest kompliserte og krevende metal- sjangrene inn i en helhet. Resultatet er intens og drivende metal som river deg med på en reise inn i nye lydlandskap med stadig uventede soniske elementer. Vorbid slapp debutalbumet «Mind» våren 2018, det fikk enormt gode kritikker internasjonalt og ble blant annet namedroppet som et av de 2018s beste metal album av Asbjørn Slettemark. Våren 2022 er de aktuelle med nytt album.