Hopp til hovedinnhold
SiS

Dører 20:00

Konsertstart 21:00
Aldersgrense 18 år eller med verge
Event på Facebook: https://www.facebook.com/events/527830091857498

Sjekk ut noe nytt!

Load In Outside presenterer:

Flanell er et nyetablert bergensbasert band bestående av Mathias Haukjem, Mikkel Baltasar Eilertsen Nordtveit, Joachim Gunther Karlsen og Christina Flood. Med erfaringer fra andre band, er dette en gruppe som det er verdt å følge med på. Med fengende gitar-melodier og solide rytmer, vil musikken gi deg dansefot. Sangene er fengende lette å like, med en vokal som synger om nærtfølende ting. Flanell er et unikt band som lager glad musikk for deg som liker å være glad.

Flying Furs er et indie-band fra Stavanger bestående av Herman Van Opdorp, Casper Spencer og Eystein Jahnsen. Bandet tar inspirasjon fra tidlig garagerock til moderne synthrock. Bandet ble startet i 2020 og har allerede spilt inn flere sanger i studio med Espen Eidem i Komet Lydstudio - med gode anmeldelser i blant annet Stavanger Aftenblad og P3 Urørt.

Load In er en podcast m.m. som setter fokus på menneskene i Stavangers musikkmiljø. Harald Harestad fra Kåte Klør står bak og du finner den på bl.a. Spotify, YouTube og Instagram. Load In Outside er en ny konsertserie.