Hopp til hovedinnhold

Stavanger kommune inviterer til "gjenoppdagelsesfest"!

At tiden med strenge restriksjoner er over har allerede blitt spontanfeiret på mange vis. Vi har jublet og sendt opp fyrverkeri. Nå som feststemningen har lagt seg kan vi gjenoppdage hele bredden i den flotte kultur- og utelivsbyen vår.

Festkonserten på fredagen begynner 18:00 på Domkirkeplassen, og varer til 20:00. Flax sjonglering opptrer mellom Kapteinen og Isah. Komiker og folkefestentusiast Rune Bjerga er konferansier for fredagskvelden.

Klokken 18:00: Kapteinen
Klokken 19:00: Isah

Kapteinen debuterte med det Spotify mente var en av de mest lovende låtene sommeren 2019: «Mr. Fantastique». Sangen havnet også kjapt inni listene hos NRK. Han har allerede en katalog ute med en hel mixtape og vært med som feature og co-produsert låten «Historien om Nassor del 1». Allerede på ett år har han klart å bygge en hype som gjorde at han fylte opp både Sentrum Scene og Kulturkirken under By:Larm!

21-årige Isah fra Stavanger har raskt blitt det nye store navnet på den urbane R&B scenen. På sin korte tid som artist har Isah hatt flere samarbeid med Dutty Dior, deriblant på hitsingelen «HALLO» som har passert 26 millioner streams og som vant prisen for årets låt på P3 Gull 2019. Videre stakk Isah av med Årets stjerneskudd under by:Larm 2020, samt Årets gjennombrudd og Urban kategorien på Spellemannprisen 2019.

Du finner mer info om eventet på Stavanger kommune sine hjemmesider.