Hopp til hovedinnhold
TilbakeTilbake
TilbakeTilbake

Grønn uke: Hva er bærekraftig mat?

NB: Dette eventet er ikke i regi av SiSNB: Dette eventet er ikke i regi av SiSPåmeldingKontakt arrangør

Dette åpningsarrangementet setter i gang Grønn uke med en spennende samtale om bærekraftig mat.

Hvor: Arne Rettedals Hus

Når: mandag 3. oktober kl. 14:15-16:00

Hva er bærekraftig mat, og må alle være veganere for å spise bærekraftig? Hvilke matvarer er bærekraftig og hvilke er ikke? Disse og flere andre spørsmål får du svar på under denne samtalen.

Program

Samtalen ledes av Jens Kaae Fisker.

Gabriella M. Petrick, PhD er en vitenskaps- og teknologihistoriker med fokus på mat, matsystemer, bærekraft og smakens sensoriske historie.

Christian Anton Smedshaug har vært daglig leder i AgriAnalyse siden 2011 og arbeider bredt med spørsmål knyttet til økonomi, utvikling og spørsmål knyttet til verdikjeden for norsk jordbruk.

Emil Beddari er fagrådgiver i Fremtiden i våre hender og jobber med bærekraftige matsystemer, rettferdig grønt skifte og matsvinn. Han har bakgrunn som samfunnsgeograf med spesialisering innen rettferdig klima- og miljøpolitikk.