Hopp til hovedinnhold
SiS

Når John Olav Nilsen og Nordsjøen legger ut på turné til vinteren kan publikum vente seg en energisk konsert, med et band i toppform, som serverer både nye låter og alle de kjente og kjære klassikerne.

Nylig annonserte John Olav Nilsen & Nordsjøen at et nytt album med tittelen I liv og arbeid, ventes i slutten av oktober. Dette er selvsagt gledelige nyheter for gamle og nye fans, men denne gang er det visst lov å glede seg litt ekstra til slippturneen.

"Etter to plater som ble laget i eget studio, gikk vi denne gangen vekk fra de trygge trommemaskinene og de medgjørlige dataprogrammene. Vi kjente på oss at vi måtte fange kjernen av musikken i levende live.

Valget falt på en kjent og kjær nedlagt kjøttforedlingsfabrikk i hjembyen. Ingen filmtriks eller samlebåndssnarveier var det plass til. Bare spilling som om noe stod på spill. Blåse opp en storm og temme vinden", forteller John Olav.

Helt siden den kritikerroste og Spellemannvinnende debutplaten «For Sant Til Å Være Godt», har Bergensartisten vært en av sin generasjons absolutte livefavoritter. Fulle hus og øredøvende allsang har vært standard på konserter og festivaler, og låter som “Diamanter og kirsebær”, “Hull i himmelen” og «Valiumsvalsen» vil stå seg som evige klassikere i norsk musikkhistorie.

John Olav Nilsen & Nordsjøen består foruten John Olav av de tidligere Gjengen-medlemmene Einar Vaagenes, Lars Eriksen og Mikael Kanstad, og musikalsk befinner de seg i sjangeren gatepop, eller sågar motstands-pop.

Dette er det bare å glede seg til!