Hopp til hovedinnhold
SiS

Dette er kurset for alle som ønsker å lære seg de grunnleggende kajakkteknikker som trengs for trygg padling i skjerma farvann. Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret, og lærer bl.a. inn og utstigning, effektive framdriftstak, svingeteknikker, støttetak samt gjennomgang av grunnleggende sikkerhet. Det blir god anledning til å lære egenredning og kameratredning. Kurset legges opp som en tur, og vi forsøker å gjøre deltakerne bedre i stand til å bedømme forhold for turpadling. Kurset følger undervisningsopplegget til Norges Padleforbund, og ved gjennomført kurs utstedes NPFs Våttkort.

Lån av kajakk, åre, vest, spruttrekk, tørrdrakt, neoprenhette og sko er inkludert i prisen. Du får i tillegg gratis lån av klubbens kajakker ut året.

Stavanger kajakklubb ønsker å tilby et sosialt miljø, og inviterer til felles aktiviteter; korte og lange padleturer, dugnar, klubbsamlinger og så videre. Så, vi blir glad om du blir med oss videre etter kurset! Vi har omtrent 2000 medlemmer.

Kurset varer fra kl. 09.00 til ca. 17.00 lørdag og søndag. Studentpris for kurset er 1.000 kroner (normalt 2.200) og forutsetter medlemskap i klubben. Studentpris er 290 kroner i året