Hopp til hovedinnhold
SiS

Vi streiker igjen for klimaet og vi trenger din støtte!! Er du lei av en regjering som ikke tar klimaet på alvor og en oljeindustri som forsøker å grønnvaske seg selv? Klimabevegelsen mener en omstilling er nøyaktig det Stavanger trenger for å sikre arbeidsplasser og et levelig miljø for både gammel og ung. Vi er barn av oljebyen som ønsker handling nå!

Derfor samles vi fredag 17. mars kl 11:30 i byparken i Stavanger for å vise vår vilje til å kjempe for et samfunn som ikke trenger fossil vekst for å blomstre. Isteden ønsker vi å spre et budskap om håp og velstand innenfor planetens grenser. Under appellene som holdes vil det bli klart at en god fremtid for menneskeheten kun er mulig gjennom å kutte produksjonen av fossilt brensel og stoppe rotteracet vi alle er fanget av. Vil du høre mer om dette så kom på klimastreik!!

Det blir både appeller og underholdning💚Autonomie skal opptre og det vil du ikke gå glipp av! Det vil være servering av kaffe og saft under hele streiken og vi avslutter det hele med et buttonsverksted! Her kan du lage dine egne pins med våre design eller egne kule design du printer ut og tar med selv;)

Vis politikerne at vi fortsatt krever handling!
Streik for klima!✊💚🌎