Hopp til hovedinnhold
SiS

Bli med på Lindy Hop kurs for nybegynnere. Kurset varer i 7 uker og første time er gratis! Det er ikke nødvendig å komme sammen med en dansepartner, du kan helt fint komme alene. Vi roterer partnere i løpet av kurset, alle danser med alle.

Lindy Hop

Lindy Hop er en pardans som ble utviklet på siden av Jazz på 1920-1940 tallet, og har derfor en rytme som passer godt til den musikken. Dansen karakteriseres av trippelsteg og Charleston. Man kan argumentere for at det er den mest energiske av swingdansene!

Hva skal jeg ha på meg..?

Ta på klær som du lett kan bevege deg i. På kurs ser vi at folk har på seg alt fra vanlig treningstøy til skjørt, kjoler og bukser med seler. Har du ikke dansesko? Ta på deg det mest komfortable paret med flate sko som du har. Joggesko er helt fint, men velg gjerne et par med litt glatt såle.

Hvor vi holder kurs

Vi holder kurs i et kunstnerkollektiv som heter KRA(Kunst Rom Arbeid), link til google maps: https://goo.gl/maps/hQawyVfiVhpxQtRdA. Gå langs bygget på høyre side, i enden finner du en dør. Vi er i tredje etasje. Når det gjelder parkering er det mulig å parkere langs veien utenfor hvis det er ledig. Ikke parker rett utenfor bygget! Det er også en stor parkeringsplass like ved: https://goo.gl/maps/6N5Xo68mtDozLjbn7.

Betaling

Den første timen er gratis, ønsker du å delta på det 7 ukers lange kurset er studentprisen 400 kr. Vi gir deg informasjon om hvordan du betaler i den første timen. Hvis du ønsker å teste dette ut vennligst registrer deg på nettsiden vår.

Swingcats Danseklubb