Hopp til hovedinnhold

Etter en sommer som satte fyr på festivaler og fikk publikum til å koke over av begeistring, er Norges egen hiphop-pioner, Lars Vaular, klar for en ny musikalsk oppvisning. Med terningkast seks og overskrifter som "Lars Vaular er oss, like mye som vi er han" fra Bergens Tidende og Aftenpostens hyllest "Pur eufori med en sexy Lars" etter sommerens konserter på Bergenfest og Øya kan fans over hele landet glede seg til å oppleve Lars Vaular live når han drar ut på veien igjen.

Lars Vaular og gjengen hans tar med seg ny musikk og et nytt show til Trondheim, Bergen, Stavanger og Oslo vinteren 2024. Dette er en anledning til å oppleve Vaular på nært hold, i en langt mer intim setting enn de store festivalscenene han dominerte tidligere i år.

«Hvis jeg kunne fanget stemningen fra festivalpublikummet i en boks og solgt den hadde jeg vært uendelig rik, men det jeg heldigvis kan gjøre er å sette et tak over oss og ta festen inn i klubblokaler. I vinter inviterer vi til fest og forundring i pene byer som Trondheim, Oslo, Bergen og så klart Stavanger! Gleder meg til å spille mange gamle hits og også smakebiter fra nye prosjekter!» - Lars Vaular