Hopp til hovedinnhold

Hver onsdag fremover blir det herved "Lillelørdag"! Vi fyller lokalene til Alf & Werner på onsdager og tilbyr alt fra intimkonserter til ølsmaking:) Vi begynner med intimkonsert med Adam Ezzari!

Med franske rytmer har Ezzari fått folk til å synge med på låter som «Casablanca» og «Dør for deg», samtidig som hans lyriske talent har fått skinne på rap-låter som «Ikke ring meg». Han har mange baller i luften, og har gjort seg kjent både gjennom musikken sin, og som host for podcasten og radioprogrammet Andregenerasjonen. Han har samarbeidet med navn som Don Martin, Hkeem, Jonas Benyoub og Tommy Tee, og er også kjent som rollen Adam Malik i fjerde sesong av Skam. Han har de siste årene spilt konserter landet rundt, med stopp på store festivaler som Slottsfjell og Havna, i tillegg til turné med VG-lista.

Ezzari har høstet skryt for å lage rap fra hjertet, og er symbolet på en ny generasjon artister som lager låter med budskap. P3 skriver i en anmeldelse at man kan trekke paralleller til Karpe, samtidig som Ezzari har klart å skape noe nytt. Kun én måned etter å ha lagt ut sin første låt på YouTube, en remix av Meek Mills ”Blue Notes”, signerte Ezzari med Universal Music og DefJam. Musikken hans er kjennetegnet av sterke tekster, en wavy sound og rytmer som fenger.

Vi gleder oss!

PåmeldingPåmelding