Hopp til hovedinnhold

Lyst til å spise mindre kjøtt, men er usikker på hva slags mat du da kan lage som er smakfull? Eller er du veganer og vil sprite opp kokebøkene? Bli med på et kurs i regi av SiS med Mari Hult og lær å lage nydelig vegansk hverdagsmat! Kjenner du ingen andre som skal? Topp - da er dette en flott mulighet til å bli kjent med nye!:)

Dyktige Mari Hult er kursets kokk. Hun har drevet med vegansk matformidling i 11 år gjennom Vegetarbloggen, sosiale medier, bøker, kurs og foredrag. Hun har gitt ut tre veganske kokebøker (Sykt godt (2016), Sykt enkelt (2018) og Sykt billig (2021). I tillegg var hun delforfatter for fagboken Plantebasert kosthold (2019). Hun brenner for å vise at det kan være både enkelt, billig og ikke minst godt å spise plantebasert.

PÅMELDINGSFRIST: 10. september. Førstemann til mølla.