Hopp til hovedinnhold

(Foto tatt av Tord Paulsen)

Lyst til å spise mindre kjøtt, men er usikker på hva slags mat du da kan lage som er smakfull? Eller er du veganer og vil sprite opp kokebøkene? Lyst til å imponere venner eller svigers med en fancy, vegansk middag? Bli med på et kurs i regi av SiS med Mari Hult og lær å lage en nydelig vegansk treretter! Kjenner du ingen andre som skal? Topp - da er dette en flott mulighet til å bli kjent med nye!:)

Dyktige Mari Hult er kursets kokk. Hun har drevet med vegansk matformidling i 11 år gjennom Vegetarbloggen, sosiale medier, bøker, kurs og foredrag. Hun har gitt ut tre veganske kokebøker (Sykt godt (2016), Sykt enkelt (2018) og Sykt billig (2021). I tillegg var hun delforfatter for fagboken Plantebasert kosthold (2019). Hun brenner for å vise at det kan være både enkelt, billig og ikke minst godt å spise plantebasert.

Førstemann til mølla!