Hopp til hovedinnhold

Bli med oss i SiS helse på matlagingskurs med ernæringsfysiolog Svanhild Ådnanes. Målet er å inspirere deg til å se hvor enkelt det er å lage god og sunn mat fra bunn og samtidig nyte felleskapet i et godt måltid. Oppskriftshefte får dere med dere hjem.

Kurset gir en rask innføring i hvilken mat vi trenger mer av i kostholdet vårt og betydningen av å prioritere måltidene, særlig for en student. Vi reflekterer rundt det helsebringende felleskapet som skjer i et måltid og prater litt om mataging og hvordan spise sunt og godt på et studentbudsjett. Så lager vi maten og spiser den sammen.

En fin anledning til å treffe andre matglade mennesker som er nysgjerrige på kosthold og verdien i å lage og være sammen i et måltid.

Obs: Kurset er gratis, men det er et gebyr på 300.- for å holde en plass man ikke benytter. Avmeldingsfrist er kl. 10:00 dagen før kurset.

Obs: Det er kun mulighet for å melde seg på ett av de to kursene, og vi prioriterer nye studenter for hvert arrangement. Click here for english cooking course in May.

Meld deg på herMeld deg på her