Hopp til hovedinnhold

Den 27. april inviterer Haven, Universitetet i Stavanger og Lyspæren til «Meet and greet – esports edition» hos Haven.
Denne kvelden vil ulike bedrifter ved hjelp av ulike spill, presentere sine bedrifter og ansatte.

I løpet av kvelden blir det gratis mat, drikke og mingling, og det hele skal avsluttes med en Counter-Strike-turnering mellom bedriftene og studentene, der studenter deltar under hvert sitt bedriftslag sammen med de ansatte!

Kveldens første del vil bestå av bedriftenes stands inne i esportområdet på Haven. På hver stand vil det være et tema, og studenter og ansatte møtes på standen for å spille sammen og prate om bedriftens virke, visjon og arbeidsmiljø. Hver stand og bedrift vil huse et spesifikt spill, så når du går rundt og mingler vil du få prøvd deg på forskjellige esport-titler på de forskjellige standene.

Rekruttering til bedriftslag: I løpet av minglingen skal bedriftene finne fire studenter å fylle opp sitt CS-lag til turneringen senere på kvelden. Det gjelder da å finne den bedriften du liker best, og har lyst å bli bedre kjent med. Under turneringen vil det være en ansatt og fire studenter som spiller, mens de øvrige ansatte fra bedriften vil være coacher/heiagjeng.

Etter at første del er ferdig, begynner turneringen. Vi setter da opp turneringen og kampenne mellom de ulike lagene. Kampene vil bli vist på storskjermen i den sosiale sonen, og folk kan spise og drikke mens de ser på de andre kampene som foregår. Turneringen vil være en veldig fin måte å bli bedre kjent med bedriften du er på lag med, og bli bedre kjent med de ansatte derfra.

Program for kvelden:
17:30: dørene åpner
18:00 – 18:15: Velkommen og intro til kvelden
18:15 – 18:30: Speed-intro fra hver bedrift (forklaring til stand, hvor dere står i senteret og hvilken spillaktivitet dere har valgt)
18:30 – 18:45: Mat
18:45 – 20:00: Mingling på stand
20:00 – 22:30: CS:GO-turnering

VIKTIG: Nivået på spillingen er urelevant, og dette skal passe selv for de som ikke har prøvd verken CS eller andre spill før. Dette er først og fremst ment som en kjekkere måte å møte hverandre på. Du som synes dette høres interessant ut, trenger ikke bekymre deg for eget nivå.

NB: Deltakelse er gratis for studenter, og du vil få gratis mat og to bonger som kan brukes til både alkholfrie og alkoholholdige alternativer.
Håper du har lyst å delta den 27. apil. Det er 40 plasser tilgjengelig, og det er «førstemann til mølla» som gjelder!