Hopp til hovedinnhold

Norge har åpnet opp og vi kan endelig ha festivalen SiS (Studentsamskipnaden i Stavanger) planla i september - denne gangen sammen med StOr! Studentenes Hus og studentbaren Tappetårnet fyller 10 år og sammen skal vi bygge et festivalområde, og sørge for tidenes sosiale happening for studenter fra hele regionen! Er du klar for det største gratisarrangementet for studenter i regionen noen gang? (OBS: Som alle våre eventer er dette et lukket arrangement, kun for studenter i Stavanger/Sandnes og omegn.)

Festivalområdet er åpent fra 18-23 alle de tre dagene, og det blir alt fra musikkbingo til store artister og stand-up! Ikke minst er tappere og foodtrucks der for å sørge for god servering! Ekte festival-stil, kun for studenter, og et telt som holder 22 grader og rommer over 1000 studenter. Dette er definitivt et arrangement du ikke vil gå glipp av! Og nevnte vi at det var gratis inngang?

Det blir ikke påmelding, så her er det lurt å møte opp tidlig for å være garantert plass!

Vi teller ned!

OBS: Du må ha studentbevis og ID for å entre festivalområdet:)

Food trucks og artister slippes i Facebook-eventet fortløpende! Trykk på skal/interessert gjennom lenken under for å få med deg all info :D

Facebook-eventFacebook-event