Hopp til hovedinnhold
SiSØnsker du deg en studenttid der du har glede og overskudd, god stresstoleranse og styrket hukommelse og innlæringsevne? Da anbefaler vi deg på det sterkeste og være fysisk aktiv. Synes du i tillegg det er vanskelig å motivere deg selv alene, kan vi i SiS helse tilby deg plass på vår treningsgruppe som trener hver onsdag.

De fleste av oss forbinder fysisk aktivitet med å få en sterk og sunn kropp. Men visste du at det å være aktiv og bevege seg har en direkte innvirkning på hjernen vår? Læringsevne, hukommelse og humør øker betraktelig - og vil gjøre deg bedre i stand til å håndtere de utfordringene studentlivet setter deg i. Mange synes det er vanskelig å komme i gang med trening og fysisk aktivitet alene. Hos oss kan du treffe andre i et positivt og motiverende treningsfelleskap. Vi har plass til alle og enhver og du trenger ikke ha trent deg opp før du deltar hos oss. Tilbudet er gratis, det eneste det koster deg er å tråkke over dørstokkmilen hver uke:)

Vi vil variere mellom utendørs og innendørs utholdenhets- og styrketrening og bruker både Sørmarka og området rundt campus, samt SIS sportsenter. Du trenger ikke være medlem i SIS sportssenter for å delta og treningen er gratis. Du trenger kun å stille i treningsklær, vi har utstyret. Ved veldig dårlig vær kjører vi en innendørs trening på tross av planlagt aktivitet.

Dette kurset passer for deg som:

  • Trenger et push for å komme i bedre form, og komme deg over "treningskneiken"
  • Ikke har mye treningserfaring, eller som ikke har trent særlig på en stund
  • Kan ha nytte og glede av å treffe andre og samtidig nyte effektene av det fysisk aktvitet gir

For å få sikre deg plass på alle treningene må du melde deg på de datoene du kan delta på. Best effekt av treningen får du ved å delta på alle :)

Har du spørsmål, ta kontakt med Kristin Hagland på kristin.hagland@studentensbeste.no eller Kjersti Holter på Kjersti.holter@studentensbeste.no.

OBS: dersom du holder en plass på kurset og ikke møter uten gyldig grunn (registrert sykdom), blir du belastet med et gebyr på kr. 300. Avmeldingsfrist er kl. 15:00 dagen før kurset.

Påmelding (velg dato i listen til høyre)Påmelding (velg dato i listen til høyre)