Hopp til hovedinnhold

Ønsker du deg en studenttid der du har glede og overskudd, god stresstoleranse og styrket hukommelse og innlæringsevne? Da anbefaler vi deg på det sterkeste og være fysisk aktiv. Synes du i tillegg det er vanskelig å komme i gang, kan vi i SiS helse tilby deg plass på vår treningskurs som trener hver onsdag.

De fleste av oss forbinder fysisk aktivitet med å få en sterk og sunn kropp. Men visste du at det å være aktiv og bevege seg har en direkte innvirkning på både psykisk helse og hjernen vår? Læringsevne, hukommelse og humør øker betraktelig - og vil gjøre deg bedre i stand til å håndtere de utfordringene studentlivet setter deg i.

Mange synes det er vanskelig å komme i gang med trening og fysisk aktivitet alene. Hos oss kan du treffe andre i et positivt og motiverende treningsfelleskap og samtidig få lære litt om hvordan du enkelt kan trene for å komme i form og få det bedre. Vi har plass til alle og enhver og du trenger ikke ha trenet deg opp før du deltar hos oss.

Tilbudet er gratis, det eneste det koster deg er å tråkke over dørstokkmilen hver uke ;)


Treningsinnhold:
Vi trener innendørs på SiS sportsenterFørste halvtimen vil foregå på spinningsykkel, hvor alle kan jobbe på sitte eget nivå. Siste del av timen vil foregå på matter i sal hvor vi hovedsaklig bruker egen kroppsvekt for å gjøre ulike øvelser, og avslutter med rolig og avslappende bevegelse og pust.

Tid: Onsdager 13:45-15:00

Oppmøte: Spinningsal ved SiS sportsenter - ved behov : bruk lag-garderober (nærmest spinningsal)

Dette kurset passer for deg som:

Meld deg på her (velg dato i listen) Meld deg på her (velg dato i listen)