Hopp til hovedinnhold
SiS

Det siste året har Tyr markert seg som en av de mest spennende artistene på den norske musikkscenen. Han debuterte sommeren 2022 med låten «21», og bygget videre med mixtapen «Tyrtape» samme høst, som på kort tid befestet seg blant de beste norske Hip-Hop prosjektene gjennom tidene.
Den unge rapperen har blitt en meget ettertraktet liveartist, og beviser sine liveferdigheter og unike «stage presence» hver gang han inntar scenen. Han har tidligere gått under navnet Wonder The Boy, der han har skrevet og fremført låter helt siden han var 15 år!

Dette er en artist som vet hva han holder på med, og som endelig har fått plattformen til å presentere sin kunst i riktige omgivelser. Tyr er en entertainer med selvtillit, en uredd stemningsskaper og spektakulær vokalist med hypnotiserende tiltrekningskraft.

Tyr høstet mye god kritikk fra ulike kanter. Vinteren 2023 ble han Spellemannsnominert i kategorien «Årets HipHop» for sin debutmixtape «TyrTape», som også fikk terningkast 6 og tittelen «årets rapalbum» av Aftenposten.

I løpet av de siste året har han også rukket å levere sterke vers på Beathovens «Tyrthoven», Turabs «Penger i banken» og L:U:N:A sin «Gråter», i tillegg til EP'en «2 Horn» med kompis Oscar Blesson. I september slapp han «Månen» med Stig Brenner, som er den første låten fra Tyrs kommende debutalbum.

Tyr byr opp til vals med sin egen albumturne vinteren 2024, passelig kalt «Tyrs Vals». Velkommen til Tou for å oppleve et gjennomført show med sterkt hevet produksjonsnivå. Det nye albumet er nyskapende, inneholder høy musikalsk kvalitet og formidler følelser på en gripende måte, og dette skal også reflekteres gjennom albumets liveshow.