Hopp til hovedinnhold
TilbakeTilbake
TilbakeTilbake

Festivalbillett i form av en T-skjorte

Absolutt alle institusjonene har festival-T-skjortene som inngangsbillett, og alle har det samme Fadderfestivalen 2022-trykket :) Ved å ha på deg T-skjorten kommer du inn på alle eventene som står i programmet. Du må altså ha på denne hele uke 33, og da er det også lett å se hvem rundt deg som er nye studenter og er med på festivalen! :) Fadderne og fadderlederne, de nåværende studentene som tar vare på dere under uken, har egne farger. Slik er de lette å kjenne igjen og du får en tryggere festivalopplevelse :) For nye studenter ved UiS er prisen 450 kr, som betales når man får T-skjorten av fadderen sin når man møtes første gang.

Nye studenter (fadderbarn) sine T-skjorter - gjør den til din egen!

Bærekraft er et viktig fokus under årets fadderfestival, og sammen med D2 Merch har vi sørget for at alle de nye studentene har "second hand"-T-skjorter eller T-skjorter som ellers ville blitt kastet. Temaet for festivalen er colorsplash, og som fadderbarn skal du få lov til å gjøre T-skjortene til din helt egen, ved å klippe i den, tegne/skrive på den og fargelegge den som ønskelig! Det eneste som er viktig er at alle logoene er synlige. Her er tips til tiedye. T-skjortene får du av din fadder første dag du møter opp under festivalen. Flere faddere og fadderledere har allerede planlagt at dere skal gjøre noe gøy sammen med tanke på farging av T-skjortene :)

Faddere og fadderledere - lette å kjenne igjen


Faddere og fadderledere har ensfargede T-skjorter, slik at det er lett for deg å finne dem. De skal sammen med styret passe på at du får en trygg og inkluderende uke! :) De er sertifiserte med det høyeste bærekraftsmerket, bestilt gjennom D2 Merch.