Hopp til hovedinnhold
TilbakeTilbake
SiS

Festivalbillett i form av en T-skjorte

Absolutt alle institusjonene har festival-T-skjortene som inngangsbillett, og alle har det samme Fadderfestivalen 2022-trykket :) Ved å ha på deg T-skjorten kommer du inn på alle eventene som står i programmet. Du må altså ha på denne hele uke 33, og da er det også lett å se hvem rundt deg som er nye studenter og er med på festivalen! :) Fadderne og fadderlederne, de nåværende studentene som tar vare på dere under uken, har egne farger. Slik er de lette å kjenne igjen og du får en tryggere festivalopplevelse :)

VID Vitenskapelige Høgskole Stavanger

T-skjortene til fadderbarna er hvite. Temaet for festivalen er colorsplash, og som fadderbarn skal du få lov til å gjøre T-skjortene til din helt egen, ved å klippe i den, tegne/skrive på den og fargelegge den som ønskelig! Det eneste som er viktig er at alle logoene er synlige. Her er tips til tiedye. T-skjortene får du av din fadder/fadderstyret første dag du møter opp under festivalen. Kanskje dere kan finne på en morsom måte å fargelegge T-skjortene sammen?

For at du lett skal kunne kjenne igjen fadderne og styret sine T-skjorter, er de oransje, rosa og grønne. Designet vist ovenfor er likt for alle T-skjortene.

BI Stavanger

Alle fadderbarna får hvite T-skjorter, og matcher med dette resten av høgskolene/universitetene sine T-skjorter. Fadderne får lilla T-skjorter, så det er lett for deg å kjenne dem igjen :) T-skjortene blir delt ut på campus de to første dagene.

Noroff Stavanger

Fadderbarna har hvite T-skjorter og fadderne har røde. T-skjortene blir delt ut første skoledag mandag 15.08. Det holdes T-skjorte-workshop på første skoledag hvor studentene kan pynte T-skjortene sine i colorsplash-temaet til festivalen.