Hopp til hovedinnhold
TilbakeTilbake
TilbakeTilbake

Praktisk info

Fadderfestivalen i Stavanger er en helt egen uke for alle som begynner på et nytt studie, for at du skal kunne bli kjent med dine medstudenter og få oppleve det gode studentmiljøet i Stavanger.

Fadderfestivalen i Stavanger er en helt egen uke for alle som begynner på et nytt studie, for at du skal kunne bli kjent med dine medstudenter og få oppleve det gode studentmiljøet i Stavanger.

Velkommen til fadderuken 2023! Alle med fadderuke-billett har tilgang til alle eventene i kalenderen, men noen har begrenset med plasser, og krever påmelding.

Påmelding til BBQ for internasjonale studenter er allerede åpen.

Påmelding til ALLE pubrun åpner klokken 13:00 på mandag 14. august og har egen lik i teksten på eventene. PubRun koster 50kr.

Påmelding til alle andre arrangementer er gratis og åpner klokken 13:00 dagen før event start. Dere melder dere på ønsket arrangement her.

Alt som skjer på festivalområdet har ubegrenset plass og krever derfor ikke påmelding.

Send oss en DM på instagram @uisfadder ved eventuelle spørsmål.

Sikkerhetsinfo


Dersom det oppstår akutte/livstruende situasjoner: Alltid ring nødetatene! Les mer om varslingsrutiner og nød-prosedyrer ved uis her: www.uis.no/krise

Nødnumre/viktige numre:

110 - brann
112 - politi
113 - ambulanse
116 117 - Legevakt
02800 - Politiet (ikke nødsituasjon)
47693736 - Faddervaktene (ikke nødssituasjon)

Gi beskjed system: https://uisnettop.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_24fJ4s4hPWDAgQu

Gi beskjed-system
Vi i styret ønsker å vite om alle uønskede hendelser, feil og mangler. Fadderstyret er avhengig av å få vite hva som skjer, slik at forholdet blir fulgt opp og sikkerheten forbedres. Dersom en ikke føler at en kan gi beskjed til noen rundt seg eller ikke er klar over hvem man skal gi beskjed til sender man det inn her: https://uisnettop.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_24fJ4s4hPWDAgQu

Dersom det oppstår en nødssituasjon ønsker vi at dere melder dette inn så snart som mulig, MEN kontakt nødetatene først ved livstruende/akutte situasjoner.

Fadder og fadderleder
Fadderne er dine nærmeste ledere, og de skal være der for deg hvis noe skjer og være tilgjengelige for deg under festivalen. Dersom det er noe du ikke føler deg komfortabel med å snakke med fadderen din om, kan du ta kontakt med din fadderleder eller bruke beskjed systemet.

Vi i fadderstyret ønsker alltid å bli varslet om noe skjer. Bruk gi beskjed systemet for å varsle eller for hjelp/støtte.

Faddervakter
Faddervaktene er en form for egen natteravn under fadderfestivalen, som bidrar med at du skal ha det trygt. De kan for eksempel hjelpe til med å finne veien hjem og hjelpe med mindre skader. Hvis du behøver hjelp med noe av dette, kan du ringe 47 69 37 36. De tilbyr også vann og mat i sentrum og er generelt synlige under festivalen i oransje vester. Ikke vær redd for å slå av en prat når du ser dem!

Sikre siden
Her er en helt egen side utviklet for blant annet studenter som du kan bruke om noe skjer:

https://www.sikresiden.no/fadder

Eksempler er førstehjelp, brannssituasjoner og vold og trusler.