Hopp til hovedinnhold
TilbakeTilbake
TilbakeTilbake

Egen festivalhåndbok til deg

Les håndboken før du møter opp 15. august og få viktig informasjon om årets festival! :)

Vanlige spørsmål

Er fadderfestivalen også for masterstudenter?

Uken er for alle som begynner på et nytt studie, så hvis du begynner på en ny master i år, er du hjertelig velkommen! :)

De som er litt eldre, pleier de å være med?

Absolutt! Deltakere i alle aldre er med på festivalen:) Særlig i år hvor vi har et program som dekker så mange ulike interesseområder! Vi har også flere eventer hvor det er mulig å ha med barn om ønskelig:)

Hva koster det for å være med?

Festivalbilletten koster i år kr 450 og inkluderer absolutt alt i programmet vårt med unntak fra linjeforeningene/studentorganisasjonenes dag på onsdagen. Da går nemlig inntekten til dem, og det sørger for aktiviteter for studenter hele året :)

Hvorfor får jeg en T-skjorte?

Festivalbilletten din er en helt egen festival-T-skjorte som fungerer som en inngangsbillett. Ved å ha på deg T-skjorten kommer du inn på alle eventene som står i programmet. Du må altså ha på denne hele uke 33 på alle eventer (med unntak fra temafestene på onsdagen), og da er det også lett å se hvem rundt deg som er nye studenter og er med på festivalen! :)

Hvordan og når får jeg tak i T-skjorten?

Fadderbarn (alle som begynner på et nytt studie) møter fadderne mandag morgen og går sammen i gruppe for å få T-skjortene:) Man betaler når man får T-skjorten.

Hva slags gruppe kommer jeg på?

Det er fadderlederne ved de ulike studieprogrammene som deler inn i grupper. Du kommer på en gruppe med andre du skal studere med, og de forsøker også å ta hensyn til interesseområder, om man er tilflytter/ikke, alder osv. :) Du blir kontaktet av din fadder før du møter opp på mandagen :)

Kan jeg delta på festivalen selv om jeg ikke er ny på UiS eller begynner på et nytt studieprogram?

Dessverre! Fadderfestivalen er for å bli kjent med dem man skal studere med videre, UiS og byen:) Nåværende studenter kan være faddere og ta imot de nye på en god måte, men påmeldingen for i år er dessverre stengt. Håper vi ser deg neste år som fadder!

Må man melde seg på?

Alle må melde seg på :) Gjerne så fort som mulig, så får du tildelt gruppen din raskere!:) Meld deg på her.

Når går fristen for påmelding ut?

Fristen går ikke ut før festivalen er over, men jo fortere du melder deg på, jo fortere får du gruppe og blir kontaktet:)

Hvordan melder jeg meg på eventene i programmet?

Det står i hvert event hvordan man melder seg på - påmeldingen skjer først etter at festivalen har begynt, så fadderne kan også forklare mer når dere møtes dersom du har noen spørsmål! :) I festivalhåndboken lenket til ovenfor, er det også et eget underkapittel som heter "Påmelding".

Er det ID 18 eller ID 20 på eventene?

Det er alltid ID 18 med mindre annet er tydelig opplyst om. Per nå er det kun ett event hvor det er ID 20 og det er én av pubrunene på torsdagen. Da finnes det en annen pubrun med ID 18 samtidig :)

Hvordan kommer jeg meg til UiS?

Vi anbefaler å reise kollektivt med kolumbus, de har både el-sykler, buss, tog og båt inkludert i billetten:) Sammen med Kolumbus har vi sørget for gratis ukesbillett for alle studenter! Last ned appen "Kolumbus billett". Du mottar en lenke på mobilen fra Kolumbus, og da åpnes billetten din i appen. Aktiver den når du ønsker. "Kolumbus sanntid" kan brukes for å finne reiseruter og avganger:) Les mer i festivalhåndboken ovenfor.

Hvor skal jeg møte faddergruppen min første gang?

Du møter faddergruppen din på UiS campus Ullandhaug på mandagen :) Fadderne dine sender deg en melding med beskjed om akkurat hvor. Last gjerne ned appen "MazeMap" for å lettere finne steder på UiS.

Lurer du på noe mer?

Ta en titt i festivalhåndboken.