Kaker, vafler, m.m.
N.B. Pynten på kakene vil variere.

Eplekake, rund - 16 personer
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Sjokoladekake, rund - 16 personer
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Suksesskake, rund - 16 pesoner
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Ostekake, rund - 16 personer
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Marsipan/fløte kake, rund - 16 personer
495,- / 510,-
Allergener: hvete, melk, egg, mandler

Marsipan/fløte kake - 35 personer
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Marsipan/fløte kake - 50 personer (glutenfri)
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Langpannekake, eple ca.28 personer
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Langpannekake, sjokolade ca. 28 personer
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Langpannekake, krydder ca. 28 personer
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Vaffelrøre pr liter
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Vaffelrøre, glutenfri pr liter
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Lapperøre pr liter
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Dagens kake, porsjonsstykke
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Rømme og syltetøy 16 personer
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Pisket kremfløte 16 personer
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Jordbær & makroner (sesong produkt mai - juli)
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Pavlova med frisk frukt , bær og vaniljkrem, stor - ca. 28 personer (sesong produkt mai - juli)
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Allergivennlig kake, hel
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Allergivennlig kakestykke
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.

Vegansk kakestykke (gluten og lactosefri)
For priser og allergener - se cateringmenyen i pdf.
Kontakt for bestilling og info om mva.
Kontakt Janne Lise Husebø for prislister og nærmere informasjon om mva. Mat til større arrangementer må bestilles gjennom vår produktleder Janne L. Husebø, enten på telefon eller e-post. Bestilling må skje mellom klokken 08.00 og 15.15.