Hopp til hovedinnhold
TilbakeTilbake
TilbakeTilbake

Sports Performance

Sports Performance-avdelingen ved SiS sportssenter åpnet i august 2013. Dette er en 600 kvadratmeter stor etasje som tilbyr en fusjon av elitesport, strongman, perfomance/bootcamp og tradisjonell styrketrening.

Her finner du treningsutfordringer i form av såkalte «monkey bars», «wall-balls», «bumper plates» – og et stort utvalg av romaskiner og racks. I tillegg har performance-avdelingen er 60 meter lang løpebane, ergometersykler og tredemøller.

Formål: Å skape en funksjonell og effektiv treningsform i motiverende tilværelser – med fokus også på det sosiale aspektet.

Velkommen til Sports Performance

SiS sportssenter tilbyr varierte gruppetimer med tøffe og motiverende instruktører. Om du er godt trent eller utrent, spiller ingen rolle!

Dette er en treningsmetode som bygges opp med varierte og funksjonelle bevegelser utført med høy intensitet. Alle økter varierer i innhold og oppbygning, og passer alle nivå. Denne timen gir utbytte både med tanke på styrke og utholdenhet, men utfordrer også din smidighet, eksplosivitet og koordinasjon. Med andre ord en komplett treningsøkt som krever at hele kroppen jobber.