Hopp til hovedinnhold
TilbakeTilbake
SiS

PT og treningsveiledning

Gratis konsultasjon og treningsveiledning med personlig trener

Book en uforpliktende og gratis konsultasjon/treningsveiledning med en av våre personlige trenere fra PT Gruppen.

PT-pakker

SiS sportssenter samarbeider med dyktige personlige trenere fra PT Gruppen. En personlig trener hjelper deg å sette mål og nå disse, gjennom en nøye planlagt og skreddersydd pakke. Med personlig trener får du tett oppfølging, god motivasjon og struktur på treningen din. For priser, mer informasjon og gratis konsultasjon, fyll ut kontaktskjema nederst i linken.

Treningsveiledning - engangs

En treningsveileder gir deg en generell innføring i riktig bruk av apparater og utstyr, hovedsakelig i styrkesalen. Tilbudet er perfekt for deg som har lite kunnskap om apparater og teknikk, og som ønsker en kjapp innføring i dette. Du får et nyttig, og generelt treningsprogram i løpet av veiledningen, slik at du kan trene på egenhånd neste gang.

Treningsveiledning skiller seg fra personlig trener ved at det kun gis en generell innføring i bruk av apparater, og ikke en nøye utformet oppfølgingsplan for å nå satte mål.

Man kan kun benytte seg av treningsveiledning én gang. Hvis du ønsker en tettere og mer individuelt tilpasset oppfølgning, anbefaler vi at du benytter personlig trener.

Makspuls-test

Du kan gjennomføre en makspulstest i løpet av en treningsveiledning. Gi i så fall beskjed om at du ønsker dette når du bestiller treningsveiledning. Utstyr stiller du med selv.

Kontakt Sportssenter

51833380
post@sissportssenter.no
SiS sportssenter (UiS Campus)

Åpningstider

Mandag: 06:00–22:00

Tirsdag: 06:00–22:00

Onsdag: 06:00–22:00

Torsdag: 06:00–22:00

Fredag: 06:00–21:00

Lørdag: 09:00–19:00

Søndag: 10:00–20:00

Last ned SiS-appen