Hopp til hovedinnhold

Utvidelse av SiS sportssenter - Q&A

Q: Hvorfor har dere flyttet inngangen og parkeringen?

A: Byens største sportssenter blir enda større og råere! Klatring, squash,performance, padel, gruppetimesaler og apparater – vi bygger ut det meste. På veien dit må vi tilpasse oss byggingen litt. Derfor blir det litt ombygginger her og der frem til det står ferdig i slutten av 2024. Vi takker for tålmodigheten!

Q: Hvor er parkeringen? Hvor lenge kan jeg stå gratis?

A: Parkeringen er på fremsiden av bygget som før, men nå på andre siden av veien. Den er merket med SiS sportssenter,og der kan du stå gratis i 2 timer.

Q: Hvordan kommer jeg meg fra parkeringen til sportssenteret?

A: Hvis du står på parkeringsplassen, kan du scanne en QR-kode på skiltet, som vil vise deg veien fra parkeringen til sportssenteret i Google Maps. Men kort forklart; Kryss veien mot bygget og hold deg på venstre side av sportssenteret frem til hjørnet. Der tar du til høyre,og følger bygget videre til den nye inngangen.

Q: Hvor lenge må vi bruke den nye parkeringsplassen og inngangen?

A: Det kommer an på hvordan byggearbeidet blir fremover. Du vil uansett få beskjed igod tid hvis det skulle dukke opp endringer.

Q: Av og til hører jeg en pipende/ulende alarm, etterfulgt av et drønn. Hva er dette?

A: Det er sprengningsarbeid i forbindelse med nytt vann- og avløpssystem til sportssenteret. Alarmen går for å varsle om sprengning, og stopper når det er gjort.

Q: Jeg har blitt stoppet på veien (i bil) og på området (til fots) i forbindelse med alarm og sprengning. Hvorfor?

A: Det er for din egen sikkerhet. Sprengningsarbeid er heftige saker, og vi er påbudt å stanse folk i en gitt radius fra sprengningsområdet i god tid før det smeller.

Q: Vil ombyggingen påvirke tilbudet på sportssenteret fremover?

A: SiS sportssenter vil holde åpent som normalt, men det vil være noen små justeringer underveis for å tilpasse oss byggeplanene. For eksempel kan det hende at vi må ta en planlagt performance-time i salen utenfor én dag, eller at en vegg må flyttes på i ett rom, så derfor må vi flytte oss til ett annet. Vårt fokus er å opprettholde full drift gjennom hele byggeperioden, og vi jobber på spreng for at tilbudet ikke skal påvirke medlemmer