Hopp til hovedinnhold
TilbakeTilbake
TilbakeTilbake

Kjære student

Vi benytter anledningen til å gjenta at SiS helse er et supplement til det offentlige helsetilbudet, og vi prioriterer ikke behandling etter alvorlighetsgrad. Hvis du har alvorlige psykiske plager, eller behov for rask vurdering, bør du kontakte fastlegen.

Ventetid

Ventetid

Akkurat nå vurderer vi ventetiden til å være på ca. 12 uker. Vi gjør oppmerksom på at dette kun er et estimat. Du vil bli kontaktet på telefon, SMS eller e-post når det er din tur på ventelisten.

Vi opplyser om at ventelisten vår vil bli slettet i juli. Dersom du på dette tidspunktet ikke har fått tilbud om samtale anbefaler vi å registrere deg på nytt i august dersom behovet for dette fortsatt er tilstede.

Dersom du synes ventetiden er for lang kan du komme raskt i gang med samtaler ved å benytte deg av videosamtaler med våre samarbeidende psykologer på Coperiosenteret.

Andre hjelpetilbudAndre hjelpetilbud

Dersom det haster

Dersom det haster

Vi ønsker også å informere om, og sterkt anbefale å ta kontakt med Akutt ambulant team (AAT). De har i tillegg til sin akutte beredskap også mulighet til tilby en kort periode med støttesamtaler til studenter som vil synes det er utfordrende å vente på samtale hos oss.

De har også mulighet til å henvise videre til spesialisthelsetjenesten. Det trenges ingen henvisning og studenter kan selv ta kontakt på telefon (til sin bostedskommune) for å avtale samtale (tlf. 916 51 005). En evt. egenandel vil bli refundert av oss.

Ring AATRing AAT

Mens du venter

Mens du venter

Ønsker du allikevel fysiske samtaler anbefaler vi deg i mellomtiden til å benytte deg av våre andre tilbud som også kan hjelpe deg til å få det bedre. Vi har både aktivitetstilbud og kurs som er nyttige og kan bedre din psykiske helse.

VideosamtaleVideosamtale

Vi har også laget en nettbrosjyre hvor du kan lese mer om utfordringer man møter i studietiden, og hvor vi har samlet noen tips og råd om god psykisk selvivaretagelse.

Studentlivets psykologiStudentlivets psykologi

Skulle behovet for individuelle samtaler hos oss endre seg slik at du ikke lenger har behov for dette tilbudet setter vi pris på om du kan gi oss en kort tilbakemelding om dette på samtaletilbud@minsis.no