Hopp til hovedinnhold

Klatring og Buldring

Klatreveggen på SiS sportssenter er 14 meter høy, og består av både loddrette og overhengende partier. Rutene varierer i vanskelighetsgrad – fra forholdsvis enkle til svært krevende. Hver uke skrur våre faste rutesettere opp nye ruter, sånn at du hele tiden skal få nye utfordringer i veggen. Alle linjene er utstyrt for leding og det henger faste topptau på de fleste rutene. Vi tilbyr også flere autobelayer.

Buldreveggen er omtrent 130 kvadratmeter stor, og har «buldreproblemer» og vinkler i alle vanskelighetsgrader. Både tak og buldreruter endres hver uke, slik at du alltid vil få nye utfordringer når du trener buldring hos oss!

Buldring krever ikke brattkort, og hver torsdag mellom kl. 17.30 – 20.30 vil det være instruktører i buldreveggen som skrur og finner buldreproblemer spesielt til deg. Dette er et tilbud til både nybegynnere og eksperter som trenger litt råd og tips for å bli bedre klatrere. Det vil bli lagt vekt på å skape et motiverende og godt treningsmiljø.

Kvinne med gul tskjorte klatrer i buldreveggen

Vi arrangerer brattkortkurs!

Brattkortkurset går over en helg på to dager (lørdag og søndag, ca. kl 08-15). På kurset lærer du alt du trenger å vite for å ta brattkort, i tillegg til å klatre med både led og topptau.

Dropin og gjestetrening fra andre samskipnader

Dropin:
Vi har åpent for dropin hver dag, hele åpningstiden.
Pris student: 110,-
Pris ikke-student: 175,-
Dropin kjøpes i resepsjonen, og gir tilgang til senteret en gang i løpet av åpningstiden

Gjestetrening:
Dersom du er student, og medlem på et annet studenttreningssenter i Norge, kan du gjestetrene gratis hos oss. Gjestetreningen er åpen hver dag frem til kl. 15.00. Du registrerer deg i resepsjonen ved ankomst, og må være ute innen kl. 15.00.