Hopp til hovedinnhold

Klatring og Buldring

Klatreveggen på SiS sportssenter er 14 meter høy. Rutene varierer i vanskelighetsgrad og det skrus nye ruter ukentlig. Vi tilbyr både topptau, led og har flere.

Buldring krever ikke brattkort. Vi har stort fokus på buldreområdet, og skrur flere nye buldreproblem hver uke. Hver torsdag mellom kl. 17.30 – 20.30 vil det være instruktører i buldreveggen som skrur og finner buldreproblemer spesielt til deg. Dette er et tilbud til både nybegynnere og eksperter som trenger litt råd og tips for å bli bedre buldrere/klatrere.

Klatrevakter

Det er klatrevakter tilstede mandag-fredag, kl. 16.30-20.30. Klatrevakter er tilgjengelig for spørsmål, og sørger for sikkerhet og orden i klatreområdet.

Brattkorttest

Dersom du har deltatt på et klatrekurs, eller er en erfaren klatrer uten brattkort, kan du ta brattkorttesten hos oss. Brattkorttesten kan gjøres via klatrevakt tirsdag, torsdag, og fredag, kl. 16.30-19.00. Du må ikke forhåndsbooke brattkorttesten, men du må ha med en klatrepartner. Dersom du har deltatt på brattkortkurs hos oss, er brattkorttesten gratis. For andre koster den 150,- og du betaler i resepsjonen ved ankomst. Dropin kommer i tillegg til brattkorttesten (175,- for ikke-student/110,- for student).

Kvinne med gul tskjorte klatrer i buldreveggen

Vi arrangerer brattkortkurs!

Brattkortkurset går over en helg på to dager (lørdag og søndag, ca. kl 08-15). På kurset lærer du alt du trenger å vite for å ta brattkort, i tillegg til å klatre med både led og topptau.

Dropin og gjestetrening fra andre samskipnader

Dropin:
Vi har åpent for dropin hver dag, hele åpningstiden.
Pris student: 110,-
Pris ikke-student: 175,-
Dropin kjøpes i resepsjonen, og gir tilgang til senteret en gang i løpet av åpningstiden

Gjestetrening:
Dersom du er student, og medlem på et annet studenttreningssenter i Norge, kan du gjestetrene gratis hos oss. Gjestetreningen er åpen hver dag frem til kl. 15.00. Du registrerer deg i resepsjonen ved ankomst, og må være ute innen kl. 15.00.